بروز علائم عصبی کووید 19 ، ماندگاری سردردهای شدید

به گزارش فروشگاه کوچک، بیتوته/ به گزارش مهر، دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، راهنمای پاسخ به این پرسش که با علائم عصبی ماندگار بعد از ابتلا به کووید 19 چه کنیم را منتشر کردند.

بروز علائم عصبی کووید 19 ، ماندگاری سردردهای شدید

آنالیز جدید علائم عصبی بیماران مبتلا به کووید 19 نشان می دهد این بیماری تهدیدی برای سیستم عصبی است.

بسیاری از بیماران بستری در بیمارستان، تظاهرات عصبی دارند که شامل سردرد، سرگیجه، کاهش هوشیاری، مشکل در تمرکز، اختلالات بویایی و چشایی، تشنج، سکته مغزی، ضعف و درد عضلانی است.

اگرچه نسبت بیماران با علائم عصبی در مقایسه با بیماران تنفسی اندک است، اما با ادامه همه گیری و اینکه ممکن است بخش عظیم تری از جمعیت دنیا تا قبل از دستیابی به واکسن موثر آلوده شوند، تعداد کلی بیماران مبتلا به علائم عصبی می تواند زیاد گردد.

عوارض عصبی، به ویژه التهاب مغز و سکته مغزی، می تواند باعث معلولیت مادام العمر همراه با نیازهای مراقبتی طولانی مدت و افزایش هزینه های بهداشتی، اجتماعی و مالی گردد.

حال سوال این است که شایع ترین علائم عصبی ماندگار بعد از ابتلا به کووید 19 چه هستند و توصیه ها چیست.

سردرد

سردرد یکی از اولین علائم عصبی کووید 19 است. به ویژه اگر علائم دیگری مانند درد، تب و از دست دادن چشایی یا بویایی وجود داشته باشند.

حساسیت به نور و سایر علائم چشمی

اگرچه تقریباً به اندازه سردرد شیوع ندارد، اما حساسیت به نور (یا به اصطلاح فوتوفوبیا) و سایر علائم چشمی می توانند در دوره عفونت حاد کووید 19 و همچنین در هفته های بعد از بهبودی رخ دهند. تخمین ها حاکی از آن است که حدود 10 تا 15 درصد از بیماران به فوتوفوبیا مبتلا می شوند، حتی بعضی از محققان دریافتند که این رایج ترین علامت چشمی کووید 19 است.

منبع: همگردی
انتشار: 17 بهمن 1399 بروزرسانی: 17 بهمن 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1497

به "بروز علائم عصبی کووید 19 ، ماندگاری سردردهای شدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بروز علائم عصبی کووید 19 ، ماندگاری سردردهای شدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید