پیشنهاد تبدیل قدیمی ترین شهر ایران به پایتخت گردشگری آسیا

به گزارش فروشگاه کوچک، نماینده سازمان میراث فرهنگی، در نشست کارشناسان ارشد و مقامات عالی رتبه گردشگری حاضر در دومین اجلاس وزیران گردشگری کشورهای عضو مجمع گفت وگوهای آسیایی (ACD)، پیشنهاد کرد که شهر همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب گردد.

پیشنهاد تبدیل قدیمی ترین شهر ایران به پایتخت گردشگری آسیا

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، سیدمحمدکاظم خلدی نسب - مشاور معاونت گردشگری به عنوان نماینده سازمان میراث فرهنگی، در این اجلاس که از تاریخ 21 تا 25 خرداد در شهر سیم ریپ کشور کامبوج درحال برگزاری است، با برشمردن ویژگی های تاریخی، تمدنی و گردشگری همدان، این شهر را شایسته تبدیل شدن به پایتخت گردشگری آسیا مطرح نمود.

این پیشنهاد که به استناد مصوبات اجلاس وزیران کشورهای عضو در آوریل 2014 در منامی بحرین، مبنی بر معرفی شهرهای پیشنهادی برای مشخص پایتخت گردشگری آسیا، انجام گرفته است دستاوردهای گسترده ای برای معرفی ظرفیت ها و توسعه گردشگری کشور در 33 کشور عضو از قاره آسیا به همراه خواهد داشت.

مدیرکل وزارت گردشگری کامبوج نیز به نمایندگی از سوی دولت پادشاهی این کشور در این رویداد خواهان مشارکت و همکاری تمام شرکت کنندگان برای توسعه و گسترش همکاری های گردشگری میان کشورهای عضو شد و دبیرکل مجمع ACD نیز با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته توسط دبیرخانه و کشورهای عضو، به ترسیم راستا اقدامات مشترک پیش رو پرداخت و ابتکارعمل جمهوری اسلامی ایران را برای میزبانی نخستین اجلاس وزیران گردشگری کشورهای عضو، در شهریور 1395 در تبریز اقدامی شایسته و دارای نتایج ارزنده خواند.

مدیر اجرایی اتحادیه سفر آسیا و اقیانوسیه (PATA) و نماینده دبیر کل سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) نیز، در این نشست، توسعه محصولات و تقویت همکاری های قاره ای در صنعت گردشگری و نیز راهکارهای تبادل اطلاعات حوزه گردشگری کشورهای آسیایی را در سطح بین الملل عنوان کرد.

دومین اجلاس وزیران گردشگری کشورهای عضو مجمع گفت وگوهای آسیایی (ACD) از چهار بخش شامل نشست کارشناسان ارشد، نشست وزرای گردشگری، تور بازدیدهای فنی و کنفرانس گردشگری پایدار و شهرهای تاریخی تشکیل شده که متناسب با موضوع، نمایندگانی از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این رویداد شرکت خواهند کرد.

مجمع گفت وگوهای آسیایی، یک سازمان بین دولتی به شمار می آید که در 18 خرداد 1381 به منظور ارتقای همکاری های آسیایی در سطح قاره ای تشکیل شد. در حال حاضر، 33 کشور آسیایی در این مجمع که فراگیرترین تشکیلات فرامنطقه ای شناخته می گردد عضو هستند.

منبع: تسنیم
انتشار: 25 بهمن 1398 بروزرسانی: 7 بهمن 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 742

به "پیشنهاد تبدیل قدیمی ترین شهر ایران به پایتخت گردشگری آسیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیشنهاد تبدیل قدیمی ترین شهر ایران به پایتخت گردشگری آسیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید