آموزش تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل

به گزارش فروشگاه کوچک، بابانوئل یا سانتا نماد اصلی شب کریسمس و جشن سال نو است. با طرز تهیه و تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل با تزیین رویال آیسینگ آشنا شوید.

آموزش تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل در آمریکا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی آمریکا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی آمریکا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های آمریکا انتخاب کنید.

شب کریسمس و جشن سال نو زمانی برای دورهم جمع شدن اعضای خانواده و دوستان است. زمانی که همه برای صرف شام شب عید دور یک میز جمع می شوند و صاحب خانه، میز شام را با انواع و اقسام غذاها، کیک و شیرینی های مخصوص و با نمادهای کریسمسی تزیین می نماید.

یکی از نمادهای شاخص کریسمس، بابانوئل است. پیرمرد چاق و مهربانی که ریش سفید بلند داشته و با لباس های سرتاپا قرمز و کلاه مخصوصش با کوله باری از هدایای رنگارنگ به خانه افراد مختلف رفته و کادوی مخصوص به هرکس را داخل جورابی که به شومینه آویزان نموده اند، قرار می دهد.

این نماد زیبا می تواند الگویی برای تهیه انواع تزیینات کریسمسی مانند آویز درخت کریسمس، ساخت حلقه کریسمس، تزیین کیک و بیسکوییت کریسمس نیز باشد.

قبلا در سایت خبرنگاران نمونه هایی از ایده های جالب برای تزیین کادو کریسمس و تزیین درخت کریسمس از نوع براونی شکلاتی و همچنین طرز تهیه نان زنجبیلی مخصوص کریسمس را به شما آموزش داده ایم. این بار اما قصد داریم طرز تهیه و تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل را به شما آموزش دهیم که بسیار ساده اما زیبا و چشم نواز است و همه از عظیم و کوچک را عاشق خود می نماید.

مواد لازم برای تزیین بیسکوییت کریسمس:

بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز)به تعداد دل خواه
رویال آیسینگبه میزان لازم
رنگ خوراکی قرمز، سیاه به میزان لازم

آموزش تزیین بیسکوییت کریسمس:

  1. برای تزیین بیسکوییت کریسمس ابتدا باید به روشی که قبلا آموزش داده شد، با قالب های دل خواه و به تعداد دل خواه بیسکوییت شکری یا شوگر کوکیز تهیه کنید.
  2. سپس به اندازه مورد احتیاج رویال آیسینگ تهیه کنید و آن را به 4 قسمت تقسیم نموده و یک قسمت را با رنگ مشکی، یک قسمت را با رنگ قرمز، یک قسمت را به رنگ پوست و یک قسمت را بدون رنگ و سفید باقی بگذارید.
  3. حالا با روشی که برای تزیین با آیسینگ آموزش داده شد، قسمت مو، ریش و نوک کلاه بابانوئل را دورگیری و پس از خشک شدن رنگ آمیزی کنید.
  4. حدود 10 دقیقه یا بیشتر صبر کنید و سپس کلاه و صورت بابانوئل را با غلظت فلودینگ، رنگ آمیزی کنید.
  1. حالا به اندازه ای صبر کنید تا کاملا آیسینگ پایه خشک شده و برای مرحله بعدی تزیین آماده گردد.
  2. بعد از خشک شدن آیسینگ، با ماسوره شماره 2 و غلطت پایپینگ؛ بینی، چشم ها و ابروهای بابانوئل را بکشید.
  3. دوباره با استفاده از آیسینگ سفید، سبیل بابانوئل را بکشید.
  4. سپس با استفاده از ماسوره شماره 1.5، آغاز به کشیدن مارپیچ های درهم، به عنوان موهای بابانوئل کنید.
  5. تزیین بیسکوییت بابانوئلی شما به سرانجام رسید. شما با استفاده از همین روش می توانید انواع نمادهای دیگر کریسمس مانند درخت کریسمس، گوزن شمالی، آدم برفی و ... را نیز طراحی و تزیین کنید.

نکته:

  • برای درآوردن رنگ پوست صورت، تمرین و تجربه حرف اول را می زند اما به عنوان هدایت توصیه می کنیم از ترکیب رنگ قرمز با سفید مقدار خیلی کم زرد و سبز به میزان مناسب برای رسیدن به رنگ دل خواه بهره ببرید.

امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و بتوانید انواع تزیینات زیبا و متفاوت را انجام دهید.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1305

به "آموزش تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید