افزایش خطر سرطان پستان با مصرف هات داگ و همبرگر

متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد هشدار دادند مصرف برگرها و هات داگ ها خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش می دهد.

افزایش خطر سرطان پستان با مصرف هات داگ و همبرگر

به گزارش خبرنگاران، تاثیر مصرف گوشت فرآوری گردیده مدتی طولانی است که بر انواع سرطان های پانکراس، پروستات و روده تعیین گردیده است اما این مطالعه به طور مستقیم ارتباط آن را با تومورهایی که در پستان آغاز به رشد می نمایند، نشان می دهد.

بر اساس تجزیه و تحلیل های اجرا شده بر 28 مطالعه قبلی، زنانی که بیشتر گوشت های فرآوری گردیده مصرف می نمایند 9 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند. اما هیچ خطر بیشتری برای افرادی که گوشت قرمز فرآوری نگردیده مانند گوشت گاو، گوساله، گوسفند و بره مصرف می نمایند، وجود ندارد.

صندوق تحقیقات دنیای سرطان نسبت به قطع مصرف گوشت قرمز توصیه نموده است. اما سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) اعلام نموده افرادی که قادر به قطع کلی مصرف گوشت قرمز نیستند، باید سعی نمایند تا حد مجاز روزانه 70 گرم که معادل نیمی از یک برگر یا یک سوسیس است از گوشت قرمز مصرف نمایند. سازمان های بهداشتی ایالات متحده آمریکا اما هیچ محدودیت خاصی را در این زمینه پیشنهاد ننموده اند.

اگرچه میزان مصرف گوشت های فرآوری گردیده در رژیم غذایی آمریکایی ها طی سال های اخیر کاهش یافته است، میلیون ها نفر هنوز هم بیش از حد مجاز 70 گرم روزانه گوشت قرمز مصرف می نماید.

گوشت فرآوری گردیده به گوشتی گفته می گردد که به آن نمک افزوده گردیده، با روش های مختلفی حفاظت گردیده، تخمیر گردیده، دودی گردیده یا با مواد دیگری مخلوط گردیده تا انواع سوسیس، هات داگ، ژامبون، بیکن یا گوشت نمک سود گردیده حاصل گردد.

تحقیقات قبلی نشان می دهد مصرف گوشت های فرآوری گردیده به تحریک تومورهای روده، پروستات و پانکراس منجر می گردد. اما مطالعات اخیر حاکی از آن است که مصرف این نوع گوشت ها خطر ابتلا به سرطان پستان را نیز افزایش می دهد. بنابراین بدیهی است که کاهش مصرف گوشت فرآوری گردیده برای پیشگیری از سرطان پستان مفید است.

افزودنی های غذایی مانند نیترات و نیتریت که به گوشت های فرآوری گردیده اضافه می گردد همراه با چربی اشباع، کلسترول و نوع آهن موجود در پروتئین های حیوانی از عوامل موثر در افزایش خطر سرطان به شمار می روند.

در سراسر دنیا سرطان پستان شایع ترین سرطان زنان و دومین علت مرگ و میرهای سرطانی است.

به گزارش روزنامه دیلی میل، بر اساس طبقه بندی آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) گوشت قرمز یک سرطان زای احتمالی برای انسان و گوشت قرمز فرآوری گردیده سرطان زایی حتمی برای انسان به شمار می رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: بروزرسانی: 15 بهمن 1397 شناسه مطلب: 60

به "افزایش خطر سرطان پستان با مصرف هات داگ و همبرگر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش خطر سرطان پستان با مصرف هات داگ و همبرگر"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید