هیومیک اسید و فلویک اسید چیست؟

به گزارش فروشگاه کوچک، چرا کمبود مواد معدنی اینقدر شایع است؟ یکی از راه چاره های درمان این معضل مصرف هیومیک و فلویک است.

هیومیک اسید و فلویک اسید چیست؟

به گزارش ، چرا کمبود مواد معدنی اینقدر شایع است؟ یکی از راه چاره های درمان این معضل مصرف هیومیک و فلویک است.

بر کسی پوشیده نیست که در دهه های اخیر مواد معدنی خاک تحلیل رفته و به همین علت از کیفیت مواد غذایی کاسته شده است. گزارشات فراوانی دال بر آلودگی های ناشی از مواد پلاستیکی، تشعشعات شیمیایی و کیفیت پایین مواد مغذی وجود دارد.

یافتن مواد خوراکی خاص به طرز خارق العاده ایی سخت است و تعیین نیست که آیا تامین مواد مغذی کافی برای بدن فقط از غذاهایی که می خوریم، ممکن است یا خیر.

گرچه سابقا پرهیز از مصرف مواد غذایی فرآوری شده و مصنوعی، حاوی رنگ های خوراکی نگهدارنده، شکر تصفیه شده، هورمون های مصنوعی، آفت کش ها و علف کش ها برای تامین مواد مغذی بدن کفایت می نمود، اما اکنون حتی با پیروی از یک برنامه غذایی سرشار از محصولات تازه، پروتئین های ارگانیک و چربی های با کیفیت نیز امکان تامین مواد معدنی کلیدی بدن وجود ندارد، این امر از عدم کیفیت خاک ناشی می شود. غذاهای ما اغلب آنچه باید باشند، نیستند.

در طی 100 سال اخیر، به دلیل زراعت بیش ازحد، زراعت تک محصولی و استفاده از آفت کش ها و کود های مصنوعی و کشاورزی در مقیاس های وسیع موجب شده تا مواد معدنی خاک تا حد وحشتناکی تحلیل رود. انسان دیگر شکار نمی نمایند و غذاهای خود را از محیط های کاملا طبیعی که خاک سالم دارند، به دست نمی آورند، کشاورزان زمین های خود را با کود آلی(ترکیبی از کود حیوانی و خاک) و سالم تقویت نمی نمایند تا مواد معدنی آن به زمین باز شود.

در زمان های گذشته، کشاورزان سطح مواد مغذی خاک را به دقت تنطیم می نمودند و زمین را مملو از کود آلی می نمودند، در فواصل متناوب به کشت و زرع می پرداختند و خاک در این فواصل حاصلخیزی خود را باز می یافت.

امروزه، فرایند پربارنمودن محصول از راستا کودهای مصنوعی می گذرد، اما این فرایند مواد معدنی خاک را از بین برده و توازن میکروارگانیزم های خاک را بر هم می زند.

شرایط فرسایش مواد معدنی خاک هر ساله وخیم تر می شود.

فرسایش مواد معدنی خاک در چند دهه ی اخیر بیش از حد افزایش یافته است:

نگرانی های عمیقی درباره تحلیل مواد معدنی ارزشمند خاک مزارع و دامنه خاک سرتاسر دنیا وجود دارد.

نتایج از اطلاعات طی 100 ساله گذشته جمع آوری شده بود و حاکی از آن بود که سطح مواد معدنی خاک های کشاورزی شدیدا کاهش یافته، این رقم به طور میانگین در اروپا تا 72٪، در آسیا 76٪ و در شمال امریکا 85٪ است.

تحلیل مواد معدنی خاک در امریکا آنقدر وحشتناک است که در سال 1997، باید 26 سیب خورده می شد تا همان میزان آهن که 1 سیب در سال 1950 آهن داشت را جذب می نمود.

امروزه حتی به دلیل دستکاری ژن های دانه ها و استفاده بیش از حد از آفت کش های شیمیایی که خاک را بیش از پیش تحلیل می برد، باید سیب های بیشتری خورده شود.

محققان در بریتانیا در دانشگاه پادشاه لندن، تحقیقاتی را در راستای آنالیز محتوای مواد مغذیِ خوراکی ها شروع نموده اند. آنها دریافتند که بین سال های 1940 تا 1991 سبزیجات و میوه جات به طور متوسط 20 تا 60٪ از محتویات معدنی خود را از دست داده اند.

عملکرد مطلوب تمام موجودات زنده از جمله باکتری ها، گیاهان، حیوانات و انسان ها منوط به مواد معدنی است. انسان به طیف گسترده ایی از مواد معدنی و به میزان خاصی از آن احتیاج دارد. مشکل پیش روی این نیست که مواد معدنی خاک تحلیل رفته اند، مشکل اینجاست که این میزان مواد معدنی موجود در خوراکی ها بسیار کمتر از احتیاج ما برای حفظ سلامت است.

مواد معدنی کمیاب، عناصر کمیاب یا عناصر ضروری نیز خوانده می شوند و به آن دسته از مواد معدنی اطلاق می شود که کمبود آنها موجب آسیب به سلامت می شود. مواد معدنی کمیاب با مواد معدنی دیگر مانند ویتامین ها، آنزیم ها و اسیدهای آمینه در طیف گسترده ایی از واکنش های بیوشیمیایی شرکت و همکاری می نمایند.

مادامی که مواد معدنی خاک کاهش یابد، بیماری ها افزایش می یابد.

از آنجایی که در قرن اخیر خاک به شدت تحلیل رفته و این فرایند در 30 سال اخیر حتی شدیدتر نیز شده، پس جای تعجبی ندارد که بیماری ها نیز در همین بازه زمانی ذکر شده بیشتر از پیش شده است.

چنانچه بدن دچار کمبود یک یا چند مورد از مواد معدنی شود، علائم بیماری ها شروع می شود.

به عنوان نمونه، کمبود منیزیم موجب یبوست، اضطراب، افسردگی و مسائل خواب می شود. روی نیز برای عملکرد مطلوب سیستم ایمنی حیاتیست، بنابراین کمبود روی احتمال بیماری ها و مسائل پوستی را افزایش می دهد. سلنیوم نیز در عملکرد طبیعی قلب باروری، به ویژه در مردان، نقش مهمی را ایفا می کند.

در واقع، تحقیقات حاکی از آن است که بین کمبود شدید سلنیوم و سندرم مرگ ناگهانی(مرگ های مرتبط با حملات قلبی که غیر قابل توجیح اند و در افراد زیر 35 سال که هیچ گونه سابقه بیماری قلبی ندارند، اتقاق می افتد) ارتباط مستقیمی وجود دارد.

حتی آن دسته از مواد معدنی که بدن فقط به مقدار ناچیزی از آن احتیاج دارد، از قبیل مس، نیز بسیار حیاتی هستند، از این روی کمبود مس منجر به ضربان قلب نامرتب یا مسائل قلبی حاد می شود.

ضرورتا بدن پس از مواجهه با کمبود مواد معدنی تحلیل می رود، صرفا به این دلیل که عناصر ضروری برای عملکرد مطلوب را در اختیار ندارد.

رد پای همه بیماری ها و امراض و دردها به کمبود مواد معدنی ختم می شود.

در چند ماه اخیر، تحقیقات خود را به تاثیرات مخرب کمبود مواد معدنی بر سلامت معطوف نموده ام تا از خانواده ام محافظت نمایم. با توجه به اینکه کمبود مواد معدنی اغلب بسیار شایع است و در عین حال تاثیرات مخربی بر سلامت دارد، پس مسئله ای جدی پیش روی ماست.

ما مواد پروتئینی مغذی زیادی مصرف می کنیم وغذاهای خود را از مواد تازه، محلی تهیه می کنیم یا در صورت امکان خودمان آنها را پرورش می دهیم.

در دنیای ایده آل، ما می توانیم تمام مواد معدنی مورد احتیاج خود را از مواد غذایی جذب نمائیم. اما از آنجایی که تحقق این امر دیگر امکان پذیر نیست، مکملها یاری رسان می شوند.

مکمل های مواد معدنی امری جدید نیست، مدت هاست که در پیرامون ما هستند. با این وجود، تمام مکمل ها مشابه نیستند. شاید تصور کنید که مصرف مکمل های مواد معدنی یا مولتی ویتامین ها که می توان بدون نسخه دریافت نمود، مواد معدنی مورد احتیاج بدن شما را تامین و ذخایر بدن را تکمیل می کند، حال آنکه حتی بهترین مکمل نیز حاوی کمتر از 40٪ مواد معدنی و مقدار بسیار ناچیزی از عناصر کمیاب مورد احتیاج بدن است.

نتایج تحقیقات من حاکی از آن است که تفاوت بسیاری بین مواد معدنی آلیِ و مواد معدنی غیر آلی(کانی) وجود دارد.

آن دسته از مواد معدنی که از خواستگاه طبیعی و یونی خود مشتق می شوند، مواد معدنی آلی خطاب می شوند. این دسته از مواد معدنی در واقع مواد معدنی غیر آلی را به طور طبیعی از بدن خارج و تخلیه می کند، که امریست بسیار خوب، زیرا مواد معدنی نباید به مدت طولانی در سیستم گردش خون شما وجود داشته زیرا موجب فراوری سم می شوند.

مواد معدنی آلی به طور طبیعی در گیاهان یافت می شوند که 70 تا 80٪ آن را از خاک دریافت می نمایند و آن را به گیاهی که ما می خوریم یا حیوانات می خورند، منتقل می نمایند.

بعلاوه، امکان ذخیره مواد معدنی یونی به مدت طولانی تر از چند ساعت در بدن وجود ندارد، آنها از این جهت شبیه ویتامین های محلول در آب هستند؛ بنابراین، در بافت های منعطف به حالت سمی نمی رسند.

مواد معدنی غیرآلی که در مولتی ویتامین ها یا مکمل ها یافت می شوند اغلب از سنگ های زیرزمینی یا ذخایر معدنی استخراج می شوند. از آنجایی که این مواد زنده نیستند(مانند گیاهان)، مواد معدنی آنها نیز زیست بودش ندارد، بدان معنا که سرعت ورود دارو به دستگاه گردش خون یا بافت ها کم است.

هنگامی که تحقیق خود درباره این مواد شروع نمودم تا راهی در جهت برطرف کمبود شایع مواد معدنی بیابم، به مواد خیره نماینده ایی موسوم به فولیک و هیومیک اسید برخوردم. هر چه بیشتر آنها را مطالعه نمودم، بیشتر دریافتم که آنها درمان بسیاری از بیماری ها هستند که از ضعف خاک، که در بالا ذکر شد، نشآت می گیرند.

هیومیک اسید ماده ایی طبیعی در اعماق زمین است که محصول ثانویه گیاخاکسازی یا همان فرایند فراوری دوباره خاکِ گیاه است که میلیون ها سال به طول می انجامد.

گیاخاکسازی مستلزم شرایط جغرافیایی منحصر به فردی از فشارهوا، دما، بعلاوه ترکیب درستی از مواد آلی است که در طول زمان، این ماده آلی را متراکم می سازد و به ماده ایی جدید و به طور استثنایی مفید موسوم به هیومیک اسید تبدیل می نمایند.

به طور خلاصه، هیومیک اسید ماده ایی معدنی، حاوی ترکیبات غنی که از گیاهان دریایی که میلیون ها سال پیش وجود داشتند، ایجاد می شود.

هیومیک اسید ماده ایی فوق العاده قوی، که مواد معدنی آلی و عناصر کمیابِ سبزیجات و میوه های آلی زنده باستانی را بعلاوه گیاهان دریایی باستان در خود حفظ نموده، است.

در سطح سلولی، هیومیک اسید نقش اصلی خود را در خارج از سلول ها ایفا می کند و مانع از ورود ویروس ها و سموم به بدن می شود، التهابات را کاهش داده، به مبارزه با رشد سلول های بدخیم می پردازد و کلید فیزیولوژیک بدن که بیماری ها را کنترل می کند را روشن می کند و بدین ترتیب فرایند رشد بسیاری از بیماری های جدی را معکوس می گرداند.

در داخل معده، به تجزیه و تحلیل غذا یاری نموده و به مهاجمان خارجی و سموم حمله می کند. هیومیک اسید، سموم را پیش از آنکه وارد سلول ها شوند از روده خارج می کند و به سیستم ایمنی اجازه می دهد تا در اوج کمال مطلوب خود عمل کند.

تحقیقات در طی چند دهه اخیر نشان می دهد که فواید بالقوه آن عبارتند از:

◾مبارزه با سرطان

◾مبارزه با تومورهای غده تیروئید

◾بهبود کیفیت خواب

◾نبرد با ویروس ها

◾ایجاد فرایندی معکوس در بیماری های چشمی

فلویک اسید را با فولیک اسید اشتباه نگیرید.

فلویک اسید یکی دیگر از مواد طبیعی از اعماق زمین است، فقط نقاط خاصی از دنیا این ماده معددنی آلیِ غنی را در خود دارند، این ماده از عمق 6 تا 7.5 کیلومتر زیر سطح زمین استخراج می شود.

فلویک اسید هم مانند هیومیک اسید در طی فرایند گیاخکسازی گیاهان دریایی شکل می گیرد، که شکل گیری آنها مستلزم زمان است. فلویک اسید، نخستین سری از مولکول هایی هستند که پس از تدفین و زیر خاک رفتن گیاهان دریایی در نتیجه فعالیت های آتشفشانی در میلیون ها سال پیش، بستر دریا را پوشاندند و در زمره مواد معدنی باستانیِ بسیار غنی محسوب می شوند.

به مرور زمان، این گیاهان دریایی و ترکیبات آلی دیگر با فلویک اسید ترکیب شده و هیومیک اسید را شکل دادند. فلویک اسید در واقع پیش ماده ساختِ هیومیک اسید است. فلویک اسید مولکولی بسیار کوچک تر از هیومیک اسید است و تاثیر منحصر به فردی در بدن دارد.

در سطح سلولی، فلویک اسید بیشترین فعالیت خود را درون سلول انجام می دهد، غشای سلولی را نفوذناپذیر می سازد و مواد مغذی را به درون سلول ها انتقال می دهد.

یکی از مزایای آن این است که سلول ها را حجیم تر نموده و استفاده از مواد مغذی را ساده تر می کند. فلویک اسید با آب هم بست شده و از بدن در برابر فرایند طبیعی سم زدایی محافظت می کند.

طبق تحقیقات فلویک اسید:

◾سیستم ایمنی را تقویت می کند.

◾می تواند درد را کاهش دهد.

◾صدمات ناشی از رادیکال های آزاد را به حداقل می رساند.

◾می تواند زخم های عفونی روده را التیام ببخشد.

بهترین منابع تامین فلویک و هیومیک اسید

در طی فرایند تحقیق در این زمینه، دریافتم که اساساُ 8 منبع اصلی هیومیک و فلویک اسیدِ دنیا در 5 کشور است:

روسیه، کانادا، چین، مکزیک و ایالات متحده .

با این وجود، بیشتر هیومیک اسید و فلویک اسیدِ موجود در فروشگاه ها نامرغوب است و با عنوان لئوناردیت یا زغال قهوه ایی شناخته می شود.

طبق تحقیقات من، مواد معدنی و کیفیت هیومیک اسید و فلویک اسیدِ نیو مکزیکو بیشتر از تمام مواردی بود که من یافتم. خاصیت قلیایی آن فوق العاده زیاد و ممتاز بود و این بدان معناست که زیست بودش(سرعت ورود دارو به دستگاه گوارش) آن برای بدن زیاد است.

آزمونی ساده: چنانچه می خواهید تفاوت بین مکمل های با کیفیت یا بی کیفیت هیومیک و فلویک اسید را دریابید، فلویک اسید و هیومیک اسید را درون آب بیاندازید و ببینید چگونه حل می شوند. قابلیت انحلال آن نشانه خوبی از غلظت و توان آن در زیست بودش(سرعت ورود دارو به دستگاه گوارش) آن در بدن است.

یکی از تحقیقات عمده در زمینه فلویک و هیومیک اسید توسط آنتونی هاینس صورت پذیرفت، وی خاطر نشان ساخت که ذخایر موجود در نیومکزیکو متراکم ترین ذخایر دنیا هستند.

اخیرا خانواده ام استفاده از پودر طبیعی BlackMp را شروع نموده اند که در زمره با کیفیت ترین مکمل های فلویک و هیومیک اسید جای دارد که من یافتم.

محصولات موجود در فروشگاه ها، یک مایع سیاه رنگ است، اما چنانچه پودر آن را تهیه و خودتان محلول را بسازید، تاثیر آن بیشتر است. زیرا فاقد تشعشعات پلاستیکی بطری ها بوده و حمل آن نیز ساده تر است.

منبع پودر BlackMp فلویک و هیومیک از نیومکزیکو است و در فرایند استخراج، فلویک و هیومیک از هم جدا شده اند که همین امر زیست بودش(سرعت ورود دارو به دستگاه گوارش) آن را بیشتر می کند.

این پودر حاوی طیف گسترده ایی از مواد معدنی و عناصر کمیابِ آلی است.

علاوه بر این با آنالیز های مکرر دریافتم که این پودر فاقد ژن های دستکاری شده است، در معرض باران های اسیدی قرار نگرفته، عاری از ترکیبات شیمیایی و مصنوعی است، تحت تاثیر آفت کش ها قرار نگرفته و دارای گواهی تائید مواد آلی و تائیدیه حلال بودن است.

من به شخصه متوجه شدم که انرژی ام بیشتر شده و روی هم رفته حس بهتری دارم. ذهنم بازتر شده، که احتمالا به دلیل محتویات معدنی آن است.

این BlackMp نه تنها حاوی هیومیک و فلویک اسید است، بلکه حاوی پروبیوتیک های زنده خاک نیز می باشد.

بر کسی پوشیده نیست که پروبیوتیک ها برای حفظ سلامت ضروری اند و پروبیوتیک های هاگ مانند سلاحی قدرتمند در برابر بیماری هاست زیرا آنها موجب افزایش تعداد باکتری های مفید روده می شوند و باکتری های بد را معدوم می نمایند.

مطالعات حاکی از آن است که پروبیوتیک های هاگ مانند می توانند از اسید معده راحت تر از پروبیوتیک های معمول که حاوی پوشش محافظ نیستند، عبور نمایند.

به عنوان یکی بهبود یافتگانِ بیماری های مرتبط با سیستم ایمنی، دریافتم که پروبیوتیک های پودر سیاه با معده ام بسیار سازگارند و بدنم نسبت به آنها واکنش خوبی نشان می دهد.

مکمل ها گران قیمت هستند. من این را درک می کنم. بر خلاف بعضی موارد ساده مانند مواد شوینده خانگی یا پاک نماینده های دست ساز، هیچ راهی برای تامین این مواد معدنی به وسیله برنامه غذایی وجود ندارد. گرچه از صمیم قلب معتقدم که پیروی از یک برنامه غذایی سرشار از مواد مغذی کلید سلامت است، و تصور نمی کنم چنانچه بدن را از مواد غذایی مغذی محروم نمائیم هیچ مکملی بتواند جایگزین شود، من همچنین دریافتم که بهترین مکمل ها هم فقط در بعضی موارد موثرند.

منبع: سلامت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 28 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1061

به "هیومیک اسید و فلویک اسید چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هیومیک اسید و فلویک اسید چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید