کوشش عکاس جوان آفریقایی برای مبارزه با شکار حیوانات

به گزارش فروشگاه کوچک، نویل انگومان، عکاس جوانی از آفریقای جنوبی است که کوشش می نماید، با عکس های حیات وحش خود، با شکار حیوانات مبارزه کند. او به واسطه یکی از عکس هایش، جایزه سال عکاس جوان محیط زیست 2019 را برنده شد.

کوشش عکاس جوان آفریقایی برای مبارزه با شکار حیوانات

تصویر تکان دهنده کرگدنی با جثه ای بزرگ که روی زمین نگه داشته شده و مردی با قیافه ای درهم کشیده با اره برقی به جان شاخ او افتاده است و در اثر برش، خرده های سفیدی با سرعت به این طرف و آن طرف می پاشد، به وسیله نویل انگومان، دانشجوی 20 ساله گرفته شده است. این عکس، به وسعت کوشش ها برای حفاظت از کرگدن های آسیب پذیر در برابر شکارچیانی اشاره دارد که فقط به خاطر شاخ این حیوانات دست به شکار آن ها می زنند. با اینکه چنین رفتاری بی رحمانه به نظر می رسد؛ اما در حال حاضر در بعضی نقاط آفریقا به عنوان روشی استاندارد برای زنده نگه داشتن کرگدن ها به شمار می رود. با بریده شدن شاخ این حیوانات که قیمت بسیار بالایی در تجارت غیرقانونی دارند، شکارچیان دیگر کاری به آن ها ندارند و می توانند به حیات خود ادامه دهند. نویل انگومان با گرفتن این تصویر دلخراش پیروز به کسب جایزه سال عکاس جوان محیط زیست از مؤسسه معتبر مدیریت آب و محیط زیست شد.

بیش از 4000 نفر در رقابت عکاسی محیط زیست سال 2019 شرکت نموده بودند و عکس نویل انگومان از آفریقای جنوبی به نام کاری از سر استیصال در کنار 13 اثر دیگر به عنوان برنده این مسابقه انتخاب شد. او که متولد استان امپومالانگا در شرق آفریقای جنوبی است، می گوید:

تماشای بریدن شاخ کرگدن آسان نبود؛ اما امیدوارم این عکس به حفاظت از این حیوانات قدرتمند یاری کند. من می خواستم با استفاده از این عکس به مردم نشان دهم که باید شکار را متوقف نمایند و از خطرات آن مطلع باشند. وقتی خبر برنده شدنم را شنیدم، از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم. انتخاب شدن از میان 4000 شرکت نماینده، اتفاق بزرگی محسوب می گردد.

شکار، کسب وکاری جدی در آفریقای جنوبی به شمار میرود. بر اساس گزارش وزارت امور محیط زیست آفریقای جنوبی، در سال 2018 به طور کلی 1873 مورد شکار در پارک های مختلف سراسر کشور رخ داده بود.

نویل انگومان، بسیاری از اوقات کودکی خود را به تماشای مستندهایی از حفاظت از حیات وحش پرداخته بود. او در سال 2014 توانست با مشاهده برنامه های آموزشی آنلاین، نحوه استفاده از دوربین عکاسی را یاد بگیرد؛ اما از آنجا که پول کافی برای ورود به پارک های ملی را نداشت (جایی که حیوانات آزادانه پرسه می زنند)، نمی توانست عکسی از حیات وحش بگیرد. او می گوید:

زمانی که در کلاس نهم بودم، یکی از معلم هایم، دوربینی را به مدرسه مان آورد و به من اجازه داد که آخر هفته ها، آن را به خانه ببرم؛ اما عکاسی از حیات وحش برایم سخت بود، چراکه پولی برای ورود به پارک های ملی نداشتم. پس به جای آن از رویدادهای حیات وحش عکاسی کردم.

نویل انگومان در سال 2017 به سازمان غیردولتی Wild Shots Outreach ملحق شد که در زمینه آموزش عکاسی فعالیت می نماید و به این ترتیب همه چیز تغییر کرد. این سازمان که در شهر Hoedspruit در شمال آفریقای جنوبی واقع شده است، به دانشجویان و جوانان بیکار جوامع محروم آموزش عکاسی از حیات وحش و محیط زیست می دهد. نویل می گوید:

یک سری از آثار این سازمان را در فیسبوک دیدم و از آن به بعد آغاز به فرستادن پیغام هایی به آن ها کردم. من می خواستم که بیان گذاران سازمان Wild Shots Outreach به مدرسه ما بیایند و نحوه عکاسی از حیات وحش را به ما یاد بدهند.

مایک کندریک، مدیر سازمان Wild Shots Outreach، در سال 2018 با گروهی از دانش آموزان به سرپرستی انگومان دیدار کرد و به آن ها نحوه فیلم برداری و عکاسی را به طور رایگان آموزش داد. او می گوید:

هر از گاهی افراد جوانی را در گروه های دانش آموزی می بینم که واقعاً علاقه و استعداد عکاسی دارند و می توانم به آن ها یک دوربین دست دوم بدهم. به انگومان نیز یک دوربین دادم که پیروزیت آمیز بود و از همین دوربین برای عکاسی از بریدن شاخ کرگدن استفاده کرد.

مایک کندریک طی همکاری با کانن آفریقای جنوبی پیروز شد متخصصانی از این شرکت را برای آموزش پیشرفته به کار بگیرد و نحوه گرفتن عکس های پیچیده را به گروه انگومان آموزش دهد. انگومان می گوید که به واسطه دیدار با کندریک توانست وارد پارک های ملی و ذخیره گاه های حیات وحش گردد، آرزویی که در دوران کودکی از آن محروم بود. او می افزاید:

اکنون صدها عکس از حیوانات گرفته ام. آن اوایل نمی خواستم که عکس هایم را با دیگران به اشتراک بگذارم؛ اما آقای کندریک مرا به این کار تشویق کرد. همین موضوع باعث شد در این رقابت ثبت نام کنم و برنده شوم. من حتی تدوین ویدئو را نیز یاد گرفته ام و می خواهم مستندهایی در زمینه لزوم حفاظت از حیات وحش فیلم برداری کنم. دوست دارم به نقاط مختلف آفریقا بروم و با عکاسی و فیلم برداری، مطلعی از محیط زیست را به نمایش بگذارم.

منبع: کجارو / edition.cnn.com
انتشار: 3 فروردین 1401 بروزرسانی: 3 فروردین 1401 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 2069

به "کوشش عکاس جوان آفریقایی برای مبارزه با شکار حیوانات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوشش عکاس جوان آفریقایی برای مبارزه با شکار حیوانات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید