دانشمندان: لبخندِ اجباری واقعاً شما را شاد می نماید

به گزارش فروشگاه کوچک، پژوهش ما نشان داد وقتی شما به زور عملِ لبخند زدن را انجام می دهید، منطقه آمیگدال که مرکز احساسی مغز است تحریک می گردد و انتقال دهنده های عصبی را برای تشویق شرایط احساسی مثبت آزاد می نماید. این کار برای سلامتی روانی افراد نقش بسیار مهمی دارد. رویکرد آنقدر وانمود کن تا به واقعیت تبدیلش کنی بیشتر از آنچه که به آن بها می دهیم معتبر است.

دانشمندان: لبخندِ اجباری واقعاً شما را شاد می نماید

قدرت لبخند را نباید کم اهمیت شمرد و اکنون دانشمندان کشف نموده اند حتی خنده تصنعی نیز می تواند افراد را راضی تر کند.

کارشناسان دریافتند که عمل خندیدن ماهیچه های مخصوصی را در گونه های افراد فعال می نماید و این اتفاق باعث می گردد احساسات مثبت در مغز فراوری گردد. دانشمندان می گویند این عمل برای سلامتی روانی و ذهنی بسیار اهمیت دارد و افرادی که از افسردگی رنج می برند می توانند از آن برای بهبود خلق خود بهره بگیرند.

دکتر فرناندو مارمولِجو-راموس، نویسنده همکار در این مطالعه از دانشگاه ساوث استرالیا می گوید: وقتی ماهیچه های شما می گویند شما راضی هستید، بیشتر محتمل است که شما دنیا اطراف خود را به شیوه ای مثبت نگاه کنید.

پژوهش ما نشان داد وقتی شما به زور عملِ لبخند زدن را انجام می دهید، منطقه آمیگدال که مرکز احساسی مغز است تحریک می گردد و انتقال دهنده های عصبی را برای تشویق شرایط احساسی مثبت آزاد می نماید. این کار برای سلامتی روانی افراد نقش بسیار مهمی دارد.

او می افزاید: اگر بتوانیم مغز را فریب دهیم تا یک محرک را به عنوان محرک راضیی ادراک کند، می توان از این سازوکار برای ارتقا سلامت روانی بهره بگیریم.

از مشارکت نمایندگان در این آزمایش خواسته شد یک مداد را بین دندان های خود نگه دارند بدون آنکه اجازه دهند مداد با لب های آن ها برخورد داشته باشد. این کار به این منظور انجام شد که ماهیچه های گونه به زور تحریک شوند. آن ها از داوطلبانی از ژاپن، لهستان و سوئد درخواست کردند تا 11 تصویر از چهره را مرور نمایند. این 11 تصویر متعلق به یک چهره بود، اما احساسات متفاوتی از اخم تا لبخند را نشان می داد.

مشارکت نمایندگان سپس 11 ویدیو را تماشا کردند که در آن ها مردم قدم می زدند. دانشمندان می خواستند تفاوت پردازش اطلاعات توسط افراد را در زمانی که لبخند اجباری روی چهره داشتند و چهره شان در شرایط آرامش بود را مشاهده نمایند.

در هر دو آزمایش مشارکت نمایندگانی که به اجبار وادار به خندیدن شده بودند با نگاه مثبت تری تصاویر و ویدیو ها را ارزیابی نموده بودند. دکتر مارمولجو-راموس گفت: به طور خلاصه باید بگویم که در هنگام پردازش یک محرک سیستم های حرکتی و ادراکی با هم ادغام می شوند. حرف آخر اینکه رویکرد آنقدر وانمود کن تا به واقعیت تبدیلش کنی بیشتر از آنچه که به آن بها می دهیم معتبر است.

منبع: The Daily Mail

ترجمه: سایت خبرنگاران

منبع: فرادید
انتشار: 23 مهر 1399 بروزرسانی: 23 مهر 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1268

به "دانشمندان: لبخندِ اجباری واقعاً شما را شاد می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانشمندان: لبخندِ اجباری واقعاً شما را شاد می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید