سیر تا پیاز همبرگر خاک اره !
به گزارش فروشگاه کوچک، خبرنگاران :همه موافق هستند که ما باید کمتر گوشت بخوریم، اما در این صورت شما به جای گوشت به مصرف جایگزین های خوشمزه و ارزان روی می آورید.
اخیرا یک استارت آپ ایده ای را مطرح نموده است و اظهار نموده می توان یک محصول شبه گوشت را از زیست توده های چوبی فراوری کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آی او، شاید بتوان تصور کرد که افراد در آینده برای تهیه سس بولونیز به جای استفاده از گوشت چرخ نموده، از خاک اره، بقایای چوب و بوته های جنگلی استفاده نمایند. سس بولونز یک سس بر پایه گوشت در غذاهای ایتالیایی است که خاستگاه آن شهر بولونیا است.
هدف استارت آپ NoA Biosciences، حل مسائل در زنجیره غذایی با تبدیل زیست توده چوب به غذا است. راه چاره آنها نه یک ماده تشکیل دهنده، بلکه یک محصول کامل است که می توان از آن در انواع مختلفی از غذاها اعم از برگر، سس پاستا، روی پیتزا یا در یک پیراشکی استفاده کرد.
کوئن ونتینک(Koen Wentink) با اشاره به بنیانگذار فرانسوی این استارت آپ به نام ژیل آمسالم(Gilles Amsallem) اظهار کرد: NoA در زبان فرانسوی به معنای هیچ حیوانی(no animal) است.
سایت آی او گفتگویی با ونتینک یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل این استارت آپ انجام داده است و در این خبر بیشتر درباره استارت آپ گفته است.
*اول اینکه چرا از قارچ استفاده می کنید؟
اگر از زیست توده چوبی به عنوان ماده پایه استفاده کنیم می توانیم به فراوری قارچ در گام بعدی نیز فکر کنیم. آنها بعلاوه در طبیعت روی چوب رشد می نمایند و کارشناسان آشپزی همگی موافقند که محصولات مبتنی بر قارچ به طور کلی طعم خوشمزه ای دارند.
*بنابراین شما در حال تبدیل زیست توده چوبی به یک محصول شبه گوشت هستید. چطور این کار را انجام می دهید؟
به طور خلاصه، ما زیست توده چوبی را به بستری تبدیل می کنیم که روی آن قارچ رشد می نماید. این زیست توده می تواند هر چیزی همچون خاک اره، بقایای چوب به جای مانده از شرکت های فرآوری چوب یا زیر بوته های جنگلی باشد. در هر صورت، برای محصول نهایی ما، نیازی به قطع درخت نیست.
این قارچ ها روی آن بسترها پیوند زده می شوند، رشد می نمایند و در نهایت به محصولی مبتنی بر قارچ تبدیل می شوند که تقریبا محتوای پروتئینی مشابه گوشت دارد. ما آن محصول نهایی را به عنوان یک محصول تازه به رستوران ها، کترینگ ها و در نهایت به مصرف نمایندگان می فروشیم.
*با مواد به جای مانده چه می کنید؟
بسیاری از مواد مغذی همچنان در بستری که به جای مانده است وجود دارد. ما آن را به عنوان کود زیستی یا غذا برای حشرات بازیافت می کنیم. بنابراین، ما غذا و خوراک را از مواد زائد فراوری می کنیم، بدون اینکه خودمان ضایعاتی فراوری کنیم. زیست توده را می توان ارزان خریداری کرد و حتی گاهی اوقات رایگان است.
این چیزی است که محصول ما را ارزان نگه می دارد. همه موافق هستند که ما باید کمتر گوشت بخوریم، اما در این صورت شما به جای گوشت به مصرف جایگزین های خوشمزه و ارزان روی می آورید. ماموریت ما این است که ظرف 10 سال آینده یک میلیون تن محصول بفروشیم. این یک رقم بزرگ و جاه طلبانه ای است. این بدان معناست که محصول خود را تا پنج سال دیگر در اروپا و آمریکا به صورت تجاری فراوری خواهیم کرد.
منبع: توریسم آنلاین