غذاهای معروف ارمنستان

به گزارش فروشگاه کوچک، غذاهای معروف ارمنستان طیف گسترده ای از غذاها را شامل می شوند که با استفاده از تکنیک هایی قدیمی که قدمت بعضی از آن ها به هزاران سال می رسد تهیه شده اند. ارمنی ها مهارت زیادی در پخت کباب و طبخ دستورالعمل های خوشمزه مختلف دارند.مردم این کشور برای میهمانان خود معمولا طیف گسترده ای از غذاهای رنگارنگ را آماده می نمایند. این غذاها به طور عمده از سبزیجات و غلات تهیه شده اند. بعلاوه ارمنی ها به پرورش منابع گوشتی مختلفی مانند گاو، گوساله و خوک علاقمند هستند و از آن ها در طبخ غذاهای خود استفاده می نمایند. در این مقاله ما چند غذای لذیذ و محبوب از غذاهای معروف ارمنستان را به شما معرفی می کنیم که بهتر است در سفر خود به این کشور آن ها را امتحان کنید.

غذاهای معروف ارمنستان

دولما

دولما یکی از غذاهای معروف ارمنستان است که ما آن را در ایران به نام دلمه می شناسیم. این غذای خوشمزه از پیچیدن گوشت چرخ نموده، برنج و ادویه در برگ کلم یا برگ مو پخته می گردد. بعلاوه اضافه کردن پیاز، رب گوجه، جعفری تازه، گشنیز و شوید به این ترکیب، طعم فوق العاده ای را ایجاد می نماید که ارزش امتحان کردن دارد.

بوراگ

بوراگ یک غذای کلاسیک از غذاهای معروف ارمنستان است که به صورت شیرینی پفکی پر شده با انواع پنیرها طبخ می گردد. بیشتر مردم در استفاده های خانگی یا فروشگاهی، این غذا را با خمیرهای آماده فیلو که از قنادی ها تهیه می شوند، درست می نمایند. برای تهیه بوراگ، ابتدا خمیر در مقدار دلخواه برش داده می گردد. سپس آن را با ترکیبی از فتا، کشکاوال، ریکوتا و تخم مرغ پر نموده و سرخ می نمایند.

تاپیک یا توپیک

توپیک یکی دیگر از غذاهای معروف ارمنستان است که به شکل کوفته نخود ساخته می گردد. مواد اصلی برای ساخت خمیر این کوفته شامل نخود، شکر، نمک و سیب زمینی است و برای پر کردن آن می توان از مواد مختلفی استفاده کرد که رایج ترین آن ها، ترکیب پیاز رنده شده، توت سیاه خشک شده، دانه کاج، تاهیتی هم زده، دارچین، نمک و فلفل دلمه ای است. برای پخت این کوفته ها از روش آب پز کردن و سپس آب کشی استفاده می گردد.

لواش

نان لواش در ارمنستان به عنوان پادشاه نان های ارمنی شناخته می گردد و در بیشتر سفره های غذایی ارمنی وجود دارد. البته در کنار استفاده از نان لواش به همراه غذا، می توان آن را با مواد خوراکی مختلف پر نموده و در ترکیب دیگر غذاها استفاده کرد.

ژینگیالو هتز

این غذا یکی از غذاهای معروف ارمنستان و جزو غذاهای خیابانی این کشور است که به صورت نان سرخ شده به فروش می رسد. خمیر این نان از ترکیب خامه ترش با آرد به دست می آید و این خمیر پس از پر شدن با سبزیجاتی مانند جعفری، گشنیز، اسفناج، پیازچه، کاهو، چغندر و… به مدت 5 دقیقه به صورت پشت و رو سرخ می گردد.

بستورما

بستورما یکی از غذاهای معروف ارمنستان است که از گوشت گاو خشک شده تهیه می گردد. ترکیب اصلی این غذا شامل فیله گوشت گاو یا بره، پودر شنبلیله، فلفل دلمه ای، زیره، زرد چوبه و فلفل قرمز است. این غذا در رستوران ها به شکل ساندویچ با نان باگت، ترشی و پیاز سرو می گردد.

هاریسا

هاربسا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ارمنی است که به شکل فرنی پخته می گردد. در پخت این غذا از ترکیب ساده گندم پوست کنده و گوشت یا مرغ استفاده می گردد. این مواد با هم ترکیب شده و باید به مدت 5 الی شش ساعت پخته شوند تا مواد نرم شده و حالتی فرنی مانند پیدا نمایند.

خاش

واژه خاش در زبان ارمنی به معنای جوشاندن است و این غذا یک آش لذیذ است که در مهمانی ها سرو می گردد. در پخت این آش قسمت های مختلف گاو یا گوسفند مانند سر، پا، معده و… پخته می شوند. این غذا را می توانید با نان لواش میل کنید.

مانتی

مانتی یکی از خوشمزه ترین غذاهای معروف ارمنستان است که به شکل بشقابی مملو از پیراشکی های خمیری کوچک پر شده با گوشت سرو می گردد. البته به جز گوشت می توان از پیاز خرد شده و جعفری برای خوش طعم کردن مانتی ها استفاده کرد. پس از تفت دادن مواد مانتی ها، آن ها را با یک چاشنی تهیه شده از رب و فلفل قرمز طعم دار می نمایند و برای جذب بیشتر چاشنی ها این غذا را در فر می پزند. سرو این غذای معروف ارمنی به معنای ماست و سیر آن را بسیار خوش طعم می نماید.پیشنهاد میکنیم برای امتحان کردن این غذای خوشمزه ام که شده حتما برای خودتونو خانوادتون بلیط هواپیما تهیه کنید و به ارمنستان سفر کنید.

لاماکون

لاماکون نوعی پیتزای ارمنی است که طرز تهیه آن کار سختی نیست. برای تهیه این غذا، مقداری خمیر به صورت گرد و نازک در می آید و روی آن گوشت چرخ نموده سرخ شده به همراه پیاز، سیر و گوجه فرنگی خرد شده می ریزند و آن را در فر قرار می دهند تا به خوبی ترد گردد.

گاتا

گاتا یک نان شیرینی خوشمزه است که در شهرهای مختلف ارمنستان به شکل های مختلفی پخته می گردد. خمیر این نان از ترکیب آرد، خامه، شیر و تخم مرغ تهیه می گردد. این غذا از غذاهای معروف ارمنستان است که در تمامی فصول سال پخته می گردد و از محبوبیت زیادی در این کشور برخوردار است.

غاپاما

غاپاما از غذاهای معروف ارمنستان است که با استفاده از کدو تنبل، برنج پخته شده، میوه خشک، آجیل خرد شده، دارچین، شکر و عسل تهیه می گردد. این غذا معمولا به شکل دسر و در شب کریسمس سرو می گردد.

سوجوک

سوجوک یا چورچخلا از شیرینی های ارمنی است که از ترکیب شکلات و گردو روی یک رشته بلند تهیه شده و با شربت میوه غلیظ پوشش داده می گردد. این شیرینی به عنوان میان وعده یا دسر خورده می گردد.

بادمجان ارمنی

بادمجان ارمنی یک پیش غذا یا سالاد ارمنی است که از مواد گیاهی تهیه می گردد. در تهیه این غذا از برش های بادمجان سرخ شده، خامه ترش، ماست غلیظ، سیر رنده شده و گردوی خرد شده استفاده می گردد. این غذا را می توان با دانه های انار تزیین کرد.

کباب شیشلیک

این کباب یکی از لذیذترین کباب هایی است که در سفر خود به ارمنستان باید امتحان کنید. برای پخت این کباب، گوشت بره خرد شده را یک شب با ریحان، پیازچه و آویشن مزه دار می گردد. این غذا را می توانید در بیشتر رستوران های ارمنستان میل کنید.

سخن پایانی

در این مقاله تعدادی از غذاهای معروف ارمنستان را به شما معرفی کردیم.چنان چه شما غذاهای ارمنی خوش طعم دیگری می شناسید، آن ها را در قسمت نظرات به ما و دیگر خوانندگان این مقاله معرفی کنید.

منبع: 3click.com
انتشار: 13 بهمن 1403 بروزرسانی: 13 بهمن 1403 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 2471

به "غذاهای معروف ارمنستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای معروف ارمنستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید