چطور آجیل تازه را از کهنه تشخیص دهیم؟

به گزارش فروشگاه کوچک، با ما همراه شوید تا با نکات مهمی که لازم است قبل از خرید خشکبار از آن مطلع شوید، آشنا شده و آنها را مد نظر قرار دهید.

چطور آجیل تازه را از کهنه تشخیص دهیم؟

حسین صفاری با بیان اینکه بیشترین تخلفات اجرا شده در خصوص خشکبار استفاده از رنگ های غیرمجاز به منظور تازه نشان دادن محصول است، اضافه کرد: علاوه بر این مورد استفاده از نمک برای سنگین تر شدن انواع آجیل و هم چنین استفاده از آبلیموهای کهنه برای ترش کردن خشکبار از دیگر تخلفات اجرا شده است.

مدیر گروه بهداشت محیط استان اصفهان با بیان اینکه یکی از راه های تشخیص تازه بودن محصول، تست رنگ آن است، ادامه داد: برای نمونه در تخمه های که سیاه و قهوه ای هستند در صورتی که انگشت خریدار کمی مرطوب باشد آثار رنگ شیمیایی رنگ به راحتی بر دست باقی می ماند.

صفاری با تاکید بر اینکه استفاده بیش از حد از نمک در آجیل منجر به بالا رفتن فشار خون می شود، شرح داد: افرادی که مستعد بیماری های قلبی هستند میزان نمک مصرفی خود را کاهش داده و آجیلی که در آن از نمک کمتری استفاده شده را جایگزین آجیل های شور مزه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه های تشخیص کهنگی و خراب بودن آجیل دو نیم کردن آن است، ادامه داد: برای نمونه در هنگام خرید بادام، پسته و فندق حتما محصول را دو قسمت کرده و مغز آن را تست کنید زیرا اگر حتی فرض کنیم محصولی تازه است مقداری از آجیل های قدیمی در میان آن وجود دارد که بوی کهنگی می دهد.

مدیر گروه بهداشت محیط استان اصفهان با بیان اینکه احتمال مسمومیت با مصرف آجیل های تاریخ مصرف گذشته وجود دارد، گفت: یکی از نشانه های محصولات کهنه و تاریخ گذشته بروز مشکلاتی مانند اسهال و استفراغ است.

صفاری با تاکید بر اینکه بازدید از آجیل فروشی های شهرستان اصفهان از یک ماه گذشته آغاز شده است، اضافه کرد: در این بازدیدها تا به امروز 17 کارگاه آجیل پزی به مراجع غذایی به دلیل تخلفات معرفی و هفت کارگاه نیز پلمب شده اند.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین تخلفات به دلیل استفاده از اضافه کردنی های غیر مجاز بوده است، گفت: به شهروندان توصیه می شود در خرید آجیل ایام نوروز دقت کنند و مکان هایی را برای تهیه این محصولات مد نظر گیرند که مطمئن است.

گردآوری: گروه هفت گنج

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: هفت گنج
انتشار: 30 آذر 1399 بروزرسانی: 30 آذر 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1408

به "چطور آجیل تازه را از کهنه تشخیص دهیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور آجیل تازه را از کهنه تشخیص دهیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید