طرز تهیه چیز کیک نارنگی با استفاده از کمپوت نارنگی

به گزارش فروشگاه کوچک، در فصل پاییز با استفاده ازمیوه های پاییزی انواع کیک ودسرهای خوشمزه پاییزی را میتوان تهیه نمود. در اینجا با طرز تهیه چیز کیک نارنگی آشنا شوید.

طرز تهیه چیز کیک نارنگی با استفاده از کمپوت نارنگی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - نارنگی، میوه خوش رنگ پاییزی است که به خاطر طعم ملایم و دلنشینش محبوب خیلی از افراد است. خواص نارنگی برای کسی پوشیده نیست با این حال به طور خلاصه می توان گفت که این میوه، هم برای پوست و هم برای گوارش بسیار مفید است.

با استفاده از میوه خوشمزه نارنگی می توان انواع مارمالاد یا مربای نارنگی و دسر نارنگی از نوع چیز کیک را تهیه نمود و از خوردن آن ها لذت برد. در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه چیز کیک نارنگی خوش رنگ و خوشمزه ای را به شما آموزش دهیم که با استفاده از مربای نارنگی یا کمپوت نارنگی می توان آن را تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نارنگی (کیک پایه)

تخم مرغ2 عدد
آب2 ق غذاخوری
شکر120 گرم
آرد 50 گرم
آرد ذرت50 گرم
بیکینگ پودر1 ق چای خوری

مواد لازم برای تهیه کرم روی چیز کیک نارنگی

شیر100 میل
شکر50 گرم
وانیل شکری1 بسته
ژلاتین5 ورق
پنیر خامه ای200 گرم
خامه فرم گرفته400 گرم
کمپوت300 گرم
آگار آگار1 بسته

طرز تهیه چیز کیک نارنگی

  1. برای تهیه چیز کیک نارنگی ابتدا تخم مرغ، آب، شکر، وانیل را خوب با همزن بزنید تا سفید رنگ و کرمی گردد.
  2. هر دو نوع آرد را با بیکینگ پودر مخلوط نموده و الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  3. مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
  4. دمای فر را روی 180 درجه قرار دهید و کیک پایه را به مدت 25 دقیقه با این دما بپزید.
  5. بعد از اتمام پخت کیک، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک گردد.
  6. پس از سردشدن کیک، روی کیک را با چاقو صاف نموده و حدود 1 تا 1.5 ساعت کیک را در دمای محیط نگه دارید.
  7. بعد از این مدت زمان، دوباره کیک را در قالب قرار دهید و به سراغ تهیه کرم نارنگی روی چیز کیک بروید.
  8. ژلاتین ها را در حدود 5-7 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
  9. شیر ،شکر و وانیل شکری را روی حرارت قرار دهید.
  10. وقتی گرم شد و به نقطه جوش رسید، مواد را از روی حرارت بردارید.
  11. در این مرحله، ژلاتین نرم شده را به مواد دیگر اضافه کنید تا حل گردد.
  12. پنیر خامه ای را کمی با چنگال هم بزنید.
  13. خامه را به آن اضافه کنید.
  14. در اخر مواد ژلاتینی را به آن ها اضافه نموده و با قاشق هم بزنید تا یکدست گردد.
  15. مواد را روی کیک ریخته و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید.
  16. حالا کمپوت نارنگی بدون آب را روی کیک بریزید.
  17. دوباره کیک را داخل یخچال قرار دهید تا مواد روی کیک سفت گردد و ژلاتین آن خودش را بگیرد.
  18. با آگار آگار، روی میوه ها را بپوشانید تا براق شوند.
  19. چیز کیک نارنگی شما آماده است. بهتر است حدود 7 ساعت قبل از سرو، آن را داخل یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

نکته:

برای تهیه کرم نارنگی برای روی این چیز کیک می توانید به جای کمپوت نارنگی از مربای نارنگی نیز بهره ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس

انواع چیزکیک ها هواداران خاص خود را دارند. چیز کیک های میوه ای اما طعم همه پسندتری داشته و به خصوص در هر فصل که میوه خاص آن فصل در دسترس است تهیه و مصرف این نوع دسرها بیش از همواره است. امیدواریم طرز تهیه این نوع چیز کیک میوه ای خوشمزه را نیز مثل چیز کیک موزی به خوبی آموخته باشید و تهیه کنید تا از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

منبع: ستاره
انتشار: 30 بهمن 1399 بروزرسانی: 30 بهمن 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1520

به "طرز تهیه چیز کیک نارنگی با استفاده از کمپوت نارنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک نارنگی با استفاده از کمپوت نارنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید