نیمرو خامه ای یک مزه متفاوت و بی نظیر
به گزارش فروشگاه کوچک، اگر از پختن نیمرو تکراری خسته شدید و دوست دارید یک نیمرو با طعم فوق العاده را تجربه کنید حتما این دستور پخت را یک بار امتحان کنید.
نیمرو خامه ای یکی از روش های فوق العاده خوشمزه برای تهیه یک صبحانه یا شام عالی، خوشمزه و متفاوت است که می توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. نیمرو یکی از کم هزینه ترین ها غذاها به شمار می رود که می توانید بنا به ذائقه و سلیقه خود آن را شل یا سفت تهیه کنید. می توانید از روغن معمولی یا کره یا مخلوط هر دو بهره ببرید تا کره نسوزد. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه نیمرو خامه ای را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه نیمرو خامه ای
- خامه 3 قاشق غذاخوری
- پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک به مقدار لازم
- کره و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه نیمرو خامه ای
مرحله اول
ابتدا داخل تابه مورد نظر کره و روغن را بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه گرم گردد. زمانی که روی آن حباب زد، باید تخم مرغ را اضافه کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را وسط خامه بشکنید و به مقدار دلخواه نمک روی آن بریزید و در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند و خودشان را بگیرند. شما می توانید بنا به ذائقه خود مقدار سفتی و شل بودن نیمرو را کم و زیاد کنید. اگر دوست دارید عسلی باشد 3 دقیقه کافی است.
مرحله سوم
پیاز داغ را داخل یک تابه با کمی زردچوبه تفت دهید و بعد از نرم شدن کنار نیمرو بریزید و بعد از 1 دقیقه دیگر از روی حرارت بردارید و به همراه نان تازه سرو کنید. می توانید در سرانجام روی نیمرو کمی فلفل سیاه بریزید.
نکات کلیدی در تهیه نیمرو خامه ای
- به دلخواه می توانید به مواد کمی قارچ اضافه کنید.
- خامه را بیش از مقدار روی حرارت قرار ندهید وگرنه می سوزد.
- شما می توانید زرده و سفیده تخم مرغ را ترکیب کنید و یا می توانید بدون هم زدن بگذارید تا تخم ببندد.
- می توانید از پنیر خامه ای به جای خامه صبحانه بهره ببرید و در آن صورت نمک کمتری بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی
منبع: پیام دلتا