پلو چغاله و مرغ؛ غذای خوشمزه بهاری

به گزارش فروشگاه کوچک، زندگی امروز / با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما طرز تهیه پلو چغاله بادام را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید برای تهیه این غذای نوبرانه.

پلو چغاله و مرغ؛ غذای خوشمزه بهاری

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت سر آشپز پاپیون، با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما طرز تهیه خورش چغاله بادام را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید برای تهیه خورش نوبرانه چغاله بادام...

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

هویج درشت خلال شده: 5 عدد

چغاله بادام خلال شده : 300 گرم

سینه مرغ درشت خردشده: 300 گرم

زعفران دم نموده: 1/2 پیمانه

پیاز خردوسرخ شده: 1 عدد

گشنیز خردشده: 6 قاشق سوپ خوری

روغن: به اندازه لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه:

برنج را از 2 ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه اندازهی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا برنج آماده آبکشی گردد، سپس آن را در سبدی بریزید و کنار بگذارید.

در این فاصله در یک تابه اندازهی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس تکه های مرغ و چغاله های خلالی خردشده را اضافه کنید. به اندازه لازم نمک، فلفل و زردچوبه هم بریزید و مواد را خوب تفت دهید. درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.

در یک تابه کوچک هویج های خلال شده را همراه با اندازهی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. وقتی تکه های مرغ و چغاله ها پختند، گشنیز را اضافه نموده، تفت دهید، سپس پیازداغ و اندازهی زعفران دم نموده بریزید. به آرامی مواد را مخلوط نموده و تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید.

در قابلمه اندازهی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید، سپس برنج و مخلوط حاصل را لا به لای هم داخل قابلمه بریزید. بقیه زعفران را هم در آخر روی گوشه ای از برنج بریزید. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشد.

پلو را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با پلوی زعفرانی و خلال هویج تزئین و سرو کنید.

منبع: زندگی روز
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1864

به "پلو چغاله و مرغ؛ غذای خوشمزه بهاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پلو چغاله و مرغ؛ غذای خوشمزه بهاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید