طرز تهیه رولت یخچالی بدون خامه خوشمزه و آسان
به گزارش فروشگاه کوچک، رولت با هر شکل و طعمی که باشد به میهمانی هایتان رنگ و بویی دیگر می دهد. در دنیای شیرینی پزی تنها نمی توان به رولت خامه ای و پر کالری بسنده کرد چراکه ده ها مدل از این دسر مجذوب کننده وجود دارد. در مطالب قبلی به دستور تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور با جزئیات کامل پرداخته ایم که می توانید آن را بخوانید. برای تهیه دسری خوشمزه و آسان اما کم کالری می توانید در این مطلب طرز تهیه رولت یخچالی بدون خامه را بخوانید. این دسر خوشمزه و مجذوب کننده را در کم ترین زمان و مواد اولیه برای دورهمی هایتان می توانید درست کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت یخچالی بدون خامه
- شیر یک لیوان
- کره یک قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- شکلات صبحانه سه قاشق غذاخوری
- بیسکویت پتی بور سه بسته
- پودر نارگیل سه قاشق غذاخوری
- ترافل های رنگی به میزان لازم
طرز تهیه رولت یخچالی بدون خامه
1. سس شکلاتی را آماده کنید
رولت یخچالی خوشمزه را بدون بهانه و در سریع ترین زمان می توان برای دورهمی ها درست کرد. پس در اولین مرحله از طرز تهیه رولت یخچالی بدون خامه احتیاج است که یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. شیر و کره را به همراه پودر کاکائو گفته شده داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. مواد را تا جایی هم بزنید که یک دست شوند. با وجود پودر کاکائو در دسترس تان به راحتی می توانید شکلات برای عزیزان تان درست کنید پس طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو را در کتاب کاله بخوانید.
2. بیسکویت ها را آماده کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه رولت یخچالی بدون خامه باید بیسکویت های پتی بور را به هر مقدار که می خواهید خرد کنید. بیسکویت های خردشده را داخل یک قابلمه جداگانه بریزید. سس شکلاتی را روی بیسکویت های خرد شده داخل قابلمه بریزید. خرده بیسکویت ها را با سس شکلاتی کامل مخلوط کنید تا در نهایت یک خمیر نرم داشته باشید. با وجود بیسکویت پتی بور به راحتی می توانید طرز تهیه دسر بیسکویت پتی بور با موز را هم امتحان کنید.
3. رول یخچالی را آماده کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه رولت یخچالی بدون خامه باید یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن و کمی با کره یا روغن چرب کنید. حال خمیر رولت را به آرامی روی آن پخش کنید. در ادامه روی خمیر را یک نایلون بکشید. با یاری وردنه خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. شکلات صبحانه را روی خمیر رولت بمالید. پودر نارگیل را روی آن بپاشید. در نهایت خمیر رولت را با یاری کاغذ روغنی از قسمت عریض تر آن، به شکل لوله رول کنید. خمیر را به همان صورت برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. رولت را از یخچال بیرون بیاورید. با یک چاقوی تیز اطراف آن را بریده و تمیز کنید. برای تزئین می توانید کمی پودر پسته، پودر نارگیل، خرده گردو به همراه ترافل های رنگی روی آن بریزید. با توجه به سلیقه و ذائقه تان می توانید سس شکلاتی هم روی رولت خود شکوفه بزنید. از خواندن طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور غافل نشوید.
نکات تکمیلی تهیه رولت یخچالی بدون خامه
رولت یخچالی با توجه به دستوری آسان و طعمی فوق ا لعاده در میان افراد، به ویژه بچه ها، بسیار هوادار دارد. دستورهای فراوانی برای تهیه این دسر خوشمزه وجود دارد که نکات تکمیلی زیر مراحل تهیه آن را آسان تر می نماید.
پایه رولت یخچالی
پایه رولت معمولا کیک اسفنجی است که بسیار خوشمزه و پرهوادار است با این حال گاهی شما زمان زیادی برای تهیه دسر ندارید. پس دسر یخچالی برترین گزینه است. پایه اصلی این دسر بیسکویت است. از بیسکویت هایی بهره ببرید که با ذائقه خودتان سازگار باشد. انواع بیسکویت های پتی بور معمولا برترین گزینه برای آن هستند با این حال در صورت استفاده از بیسکویت های کرم دار یا اورئو حتما لایه کرم آن را بردارید. نکته آخر آن که از بیسکویتی بهره ببرید که بافت خود را از دست ندهد. از تهیه تیرامیسو با موز و گردو برای میهمانی هایتان هم غافل نشوید.
مواد میانی رولت
در طرز تهیه رولت یخچالی بدون خامه مواد زیادی می توان برای لایه میانی آن به کار برد. موز و گردو از برترین آن ها است. از سویی دیگر آجیل هایی مانند بادام، فندق، خلال پسته یا پودر نارگیل، گاناش شکلاتی و شکلات چیپسی هم می توان برای این دسر خوشمزه استفاده کرد.
تزئین رولت یخچالی بدون خامه
خامه تنها راه تزئین رولت به ویژه رولت یخچالی نیست. شاید بهتر باشد به جای خامه از مربا یا مارمالادهای خوش رنگ و لعاب برای تزئین آن بهره ببرید. ریختن سس شکلاتی روی رولت یکی از ساده ترین راه ها است. بیسکویت پودر شده، ترافل های رنگی، برش های میوه روی رولت یخچالی از دیگر روش های تزئین می تواند باشد. پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با 9 روش است.
نگه داری رولت یخچالی
رولت یخچالی بدون خامه را با خیال راحت سلفون بکشید. آن را در یک ظرف دربسته بگذارید. ظرف را برای پنج روز در یخچال نگه دارید. برترین زمان سرو این دسر تا 48 ساعت پس از تهیه آن است.
منبع: کتاب کاله