هوش مصنوعی به یاری فعالان عرصه سلامت دیجیتال آمد، تولید 10 محصول دانش بنیان دراین حوزه

به گزارش فروشگاه کوچک، یکی از فناوری های کاربردی در حوزه سلامت دیجیتال هوش مصنوعی است. فناوری که یاری دهنده کادر بهداشت و درمان برای تشخیص زود و دقیق بیماری ها و شکایات بیماران است.

هوش مصنوعی به یاری فعالان عرصه سلامت دیجیتال آمد، تولید 10 محصول دانش بنیان دراین حوزه

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشخیص سریع، درمان بهتر و کاهش هزینه های جاری مربوط به صنعت مراقبت های بهداشتی را مزایای استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت می دانند. گره گشای مواقعی که بیماران با دردی ناشناخته به پزشک مراجعه می کنند و تشخیص نوع درد و درمان کمی سخت است. در این شرایط، فناوری هوش مصنوعی به کمک می آید تا به شکلی موثر و با دقتی بالا بیماری ها را تشخیص دهد و بهترین راه های درمانی ممکن را ارائه کند.

کارشناسان معتقدند که استفاده از این فناوری در حوزه پزشکی به ساده سازی فرآیندهای تولید دارو نیز کمک می کند تا درمان های مناسبی برای بیماری های تازه و قدیمی با سرعت بیشتری ارائه شوند. این سیستم حتی می تواند شناسایی بیماری های ناشناخته قبلی را نیز تسهیل کند.

حال این فناوری در روزهایی که همه صنایع حتی دارو و درمان به سمت دیجیتالی شده حرکت کرده، جایگاه ویژه تری یافته است و نقشی موثر در تشخیص و درمان بیماری ها به صورت آنلاین دارد. به طور مثال در حال حاضر در ایران 10 محصول در حوزه سلامت دیجیتال تولید شده که با فناوری هوش مصنوعی پیشرفته است.

محصولات کدامند

سامانه ارزیابی و نظارت پرستاری (سان نرس)، نرم افزار مدیریت داروخانه، دیابتوس- کلینیک آنلاین دیابت، سامانه مدیریت ورزش ایران، قاشق یار هوشمند فن آسا، اوسیناپ، سالم سا، نرم افزار مدیریت مراکز پزشکی سپهرنگار، سامانه رجیستری قلب و نرم افزار ثبت بیماری رجیتوری محصولات تولیدی در این حوزه هستند که از طریق شرکت های دانش بنیان تولید شده است.

شرکت ها را بشناسیم

شرکت هایی چون شرکت مهندسی سان طب، شرکت سلاک طب، کلینیک آنلاین دیابت و سلامت دیابتوس، سامانه مربیان و ورزشکاران ایران، شرکت فن آسا، اوسیناپ، موسسه توسعه دانش پژوهش و فن آوری فرزان، شرکت رایان پرتونگار و پیشگام رایان در این حوزه فعالیت می کنند.

توسعه دهندگان این فناوری در عرصه پزشکی معتقدند که هوش مصنوعی به افراد کمک می کند تا همیشه و به شکلی مداوم مراقب سلامتی خود باشند و مراجعه به پزشک را به حداقل برسانند. همچنین این فناوری به پزشکان نیز کمک می کند تا الگوی بهتری برای درمان بیماران بیابند و با استفاده از آن، روش های مطمئنی به درمان بیماری ها ورود کنند.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1938

به "هوش مصنوعی به یاری فعالان عرصه سلامت دیجیتال آمد، تولید 10 محصول دانش بنیان دراین حوزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هوش مصنوعی به یاری فعالان عرصه سلامت دیجیتال آمد، تولید 10 محصول دانش بنیان دراین حوزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید