آموزش 5 مدل فینگر فود ساده و خوشمزه
به گزارش فروشگاه کوچک، فینگرفود در اصطلاح غذاهای کوچک و انگشتی است که معمولا به صورت سرد سرو می گردد و برای مهمهانی ها یک گزینه مناسب است.
خبرنگاران | فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذا هایی گفته می گردد که بسیار کوچک و لقمه ای هستند و می توان آن ها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت.
به گزارش خبرنگاران ، امروز فینگرفود ها نوعی سبک غذایی خاص به شمار می روند که به علت تنوع در رنگ، طعم و شکل وقتی کنار هم در یک سینی قرار می گیرند، بسیار چشم نواز و اشتها برانگیز هستند. خلاقیت در آشپزی یکی از مهم ترین عوامل در تهیه انواع فینگرفود است.
فینگرفود ها انواع مختلفی دارند: فینگرفود های گرم، سرد، دریایی و.... فینگرفود ها امروز به خاطر راحتی سرو و پذیرایی در بسیاری از مهمانی ها، جشن تولد، سمینارها، میز های بار رستوران، جشن های مهد کودک و مدرسه و... حضور فعال دارند.
در مطلب پیش رو برآنیم تا طرز تهیه چند نوع فینگر فود ساده و در عین حال خوشمزه و لذیذ را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
1 ـ کاناپه کوکو سبزی
پایه کاناپه (نانی که غذا روی آن استراحت می نماید) معمولاً یک قطعه نان تست یا سرخ شده است که روی آن را با مواد گوناگون پر می نمایند.
مواد لازم
نان تست کوچک: 1 بسته
کوکو سبزی: به مقدار لازم
پنیر گودا: 1 بسته
زیتون و گوجه گیلاسی برای تزیین: به مقدار لازم
طرز تهیه
تهیه این فینگرفود بسیار ساده است. نان تست کوچک مربعی را روی سینی بگذارید. یک ورق پنیر گودا روی آن بگذارید و با کاتر دورتادور آن را ببرید تا کاملاً مقدار نان تست گردد. سپس کوکوی سبزی را هم به همان مقدار نان تست برش بدهید و روی پنیر گودا بگذارید و با یک نان تست کوچک دیگر روی کوکو را بپوشانید.
در آخر می توانید یک عدد زیتون یا گوجه گیلاسی را داخل خلال دندان چوبی کنید و نوک خلال دندان را در نان تست فرو کنید. در صورت تمایل می توانید بین لایه پنیر و کوکو کمی سس مایونز بمالید.
2 ـ کاناپه ژامبون
مواد لازم
نان تست کوچک: 1 بسته
ژامبون: 10 ورق
پنیر گودا: 1 بسته
سس مایونز: به مقدار دلخواه
گوجه گیلاسی یا زیتون برای تزیین: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
نان تست کوچک را توی یک سینی بگذارید. پنیر گودا را روی آن قرار بدهید و با کاتر یا چاقو دورتادور آن را ببرید تا مقدار نان تست گردد. ورق ژامبون را هم به همین ترتیب برش بزنید. سپس پنیر گودا را روی نان تست بگذارید و بعد ورق ژامبون را روی آن قرار بدهید.
روی ژامبون کمی سس مایونز بمالید و در مرحله آخر یک برش دیگر از نان تست را روی آن بگذارید و با یاری زیتون، گوجه گیلاسی و خلال بادام روی کاناپه را تزیین کنید. بعلاوه می توانید روی لایه بالایی نان تست را هم سس مایونز بمالید. برای زیباتر شدن کار می توانید از کاتر های طرح دار بهره ببرید. به این صورت که یک ورق پنیر گودا و یک ورق ژامبون را روی نان تست بزرگ بگذارید و با کاتر گل یا قلب هرسه لایه را هم زمان قالب بزنید.
3 ـ کراستینی بادمجان کبابی
مواد لازم
بادمجان کبابی: 2 عدد
ماست پرچرب: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه
نان باگت: 2 عدد
گوجه گیلاسی و برگ نعناع و ریحان برای تزیین: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
بادمجان کبابی له شده، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و ماست را در ظرفی با هم مخلوط کنید. نان باگت را بدون اینکه داخل آن را خالی کنید، به صورت حلقه ای برش بزنید. توجه داشته باشید که حلقه های نان باگت نباید بیش از حد کلفت یا نازک باشد. سپس حلقه ها را در یک سینی بچینید.
روی سطح نان کمی روغن زیتون بمالید و سپس یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و روی نان بریزید. با پشت قاشق مواد را خوب پهن کنید. برای تزیین نان ها می توانید چند برگ ریحان یا نعنا و تکه ای گوجه گیلاسی روی آن ها بگذارید.
4 ـ جیب تاجر
علت نام گذاری این فینگرفود شباهتی است که به جیب لباس دارد، یک جیب پر از پول!
مواد لازم
نان تست: 10 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: 10 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
دو عدد نان تست را روی میز کار بگذارید و با یک چاقوی تیز هر چهار طرف آن را که ضخیم است، برش بزنید. سپس هر دو نان تست را روی هم بگذارید و با دست کمی فشار بدهید. یک وردنه بردارید و روی نان تست ها بکشید. آنقدر بکشید تا هر دو نان تست کاملاً به هم بچسبند و یکی شوند. بقیه نان تست ها را هم با همین روش آماده کنید. سپس روغن را در یک ظرف گود بریزید و روی شعله میانه رو به زیاد بگذارید تا داغ گردد. تخم مرغ ها را در یک کاسه خوب هم بزنید و نان تست فشرده شده را داخل آن بگذارید و هر دو طرف را آغشته کنید.
سپس نان را بیرون بیاورید و داخل ظرف آرد سوخاری که با نمک و فلفل مخلوط نموده اید، بگذارید تا هر دو طرف به آرد آغشته گردد. در مرحله بعد نان تست را داخل روغن داغ بیاندازید. وقتی نان باد کرد و بالا آمد، به آرامی آن را برگردانید تا هر دو طرف سرخ گردد. توجه داشته باشید که نباید نان تست را بیش از حد سرخ کنید.
بهتر است رنگ نان تست بعد از سرخ شدن طلایی باشد نه قهوه ای! نان را داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن چکیده و کاملاً خنک گردد. سپس آن را روی میز کار بگذارید و با یک چاقوی تیز از وسط به دو قسمت مساوی برش بزنید. خواهید دید که داخل نان خالی است. حالا با هر موادی که دوست دارید، می توانید داخل نان را پر کنید. سالاد الویه، مخلوط: مرغ پخته، خیارشور، ذرت و سس مایونز، ترکیب ژامبون، خیارشور و سس و.... مواد میانی جیب تاجر کاملاً اختیاری و سلیقه ای است.
5 ـ رول سوسیس
مواد لازم
سوسیس پنیری یا دودی: 2 عدد
خمیر هزارلا: 2 ورق
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
تهیه این فینگرفود بسیار ساده و سریع است. یک ورق از خمیر هزارلا را روی میز کار بگذارید. کمی روغن مایع یا در صورت دلخواه روغن زیتون روی سطح خمیر بمالید. سوسیس را روی لبه خمیر بگذارید و آن را همراه با خمیر رول کنید. سپس با یک چاقوی تیز رول خمیر و سوسیس را به صورت حلقه ای برش بزنید.
توجه داشته باشید که حلقه های سوسیس نباید نازک باشند. سپس محل اتصال لایه خمیر و سوسیس را با یک خلال دندان به هم بچسبانید تا هنگام سرخ شدن باز نشوند. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید تا داغ گردد. سپس حلقه های سوسیس و پنیر را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آن ها را در صافی بگذارید و بعد از خنک شدن خلال دندان را بیرون بکشید.
منبع: فرادید