طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

به گزارش فروشگاه کوچک، طاجین (Tagine) نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است که با گوشت و مواد دیگر تهیه می گردد.

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

مواد لازم برای طاچین گوشت و به :

گوشت600 گرم
به متوسط 4 عدد
پیاز متوسط2 عدد
ساقه کرفس خرد شده 1 عدد
سیر ریز خرد شده 4 حبه
روغن گیاهی2 قاشق غذاخوری
گوجه خرد شده 400 گرم
نخود 500 گرم
ادویه راس الحانوت2 قاشق چایخوری
پودر زیره1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شدهمقداری
نمک و فلفلبه میزان دلخواه

طرز تهیه طاجین گوشت و به :

گوشت را به قطعات کوچک برش بدهید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با آب داخل زودپز بپزید.

نخودها را از قبل با مقداری آب بپزید، برای راحتی کار می توانید از کنسرو نخود هم بهره ببرید. بعد به ها را شسته و به قطعات دلخواه خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست به را بگیرید. پیاز را ریز خرد کنید.

روغن را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط قرار بدهید. زمانی که روغن کمی داغ شد به های خرد شده را اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شوند. اگر ضروری است کمی دیگر روغن اضافه کنید. سپس پیازهای خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه دیگر تفت دهید. مواد داخل ماهیتابه را با کفگیر بردارید تا روغن اضافی آن خارج گردد و آنها را داخل یک قابلمه بریزید.

سپس گوشت خورشتی را هم به قابلمه اضافه کنید. گوجه های خرد شده و نخود پخته را هم داخل قابلمه بریزید. ادویه راس الحانوت، پودر زیره و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را به آرامی با هم ترکیب کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید، سپس دو لیوان آب گوشت (اگر نبود آب معمولی) داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید غذا به مدت 1 الی 2 ساعت به آرامی بپزد. گوشت و نخود این غذا پخته بود و فقط اجازه بدهید که مواد جا بیفتد. سپس این غذای خوش عطر و خوشمزه مراکشی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با نان یا برنج میل کنید.

مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :

پودر زیره1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری
پودر دارچیننصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
میخک پودر شده1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :

تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. اکنون 3 قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.

نکاتی برای تهیه طاچین گوشت و به:

ادویه راس الحانوت یکی از محبوب ترین ادویه های شمال آفریقا و مراکش است که بویژه در غذاهای گوشتی استفاده می گردد. می توانید این ادویه خوش عطر را براحتی در منزل تهیه کنید.

هر چقدر زمان پخت این خورش طولانی تر باشد و با حرارت کمتری بپزد بهتر جا می افتد. حتی می توانید از دیگ سفالی برای این غذا بهره ببرید تا طعمی بهتر و اصیل تر داشته باشید.

می توانید گوشت را هم با مواد به داخل قابلمه بپزید. به این صورت که آن را سرخ کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید در این صورت زمان پخت خیلی طولانی تر می گردد.

به جای ادویه راس الحانوت می توانید از ادویه گوشت بهره ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 23 خرداد 1399 بروزرسانی: 23 خرداد 1399 گردآورنده: foroshgahak.ir شناسه مطلب: 1049

به "طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید